A gyermek akkor igazán gyermek, amikor játszik!


06 30 9 658 459
E-Mail

Üdvözöljük játék webáruházunkban!

Ezen az oldalon, lentebb görgetve, találhat fontos és új információkat, filmeket, ötleteket, ismertetőket játékokról, gyerekekről vagy velük kapcsolatos dolgokról.

2019 augusztus 12 és 16 között a postázás és a személyes átvétel szünetel!

Tisztelt Vásárlóink!

Bankkártyás fizetés esetén 990 Ft postaköltséget számít fel rendszerünk. Átutalás esetén a pontos postaköltséget minden esetben, a rendelés leadása után, külön értesítőben küldjük meg!

AMENNYIBEN 3 MUNKANAPON BELÜL AZ UTALÁS NEM TÖRTÉNIK MEG ÉS RENDELÉSE FELŐL NEM IS ÉRDEKLŐDIK, AZ ESETBEN RENDELÉSE TÖRLÉSRE KERÜLT.

E-MAIL-ben ÉRDEKLŐDHET. ( info@anyueztveddmeg.hu )

A JÁTÉKOK POSTÁZÁSA 3 MUNKANAPON BELÜL MEGTÖRTÉNIK, AMINT A 2. LEVELÜNKBEN FELTÜNTETETT VÉGÖSSZEG UTALÁSA SZÁMLÁNKON MEGJELENIK.

 

BITCOIN (BTC) FIZETÉSI LEHETŐSÉG

Szeretnénk bevezetni a BTC-vel történő fizetési lehetőséget webáruházunkban. Technikai akadályok miatt jelenleg a Bitpay rendszerének integrálása akadályokba ütközik, így egyéni egyeztetés útján tudjuk megoldani. A vásárlásról készpénzes számlát állítunk ki. 

Hogy meghozzuk kicsit a kedvet a kriptovaluta költéshez, minden termékünkből ez esetben 10% árengedményt adunk! A személyes átvétel és az akkor történő fizetés is megoldható. 

Keressen minket elérhetőségeinken - info@anyueztveddmeg.hu vagy +3630 9 658 459

 

Bemutatkozó oldal

Játékok kicsiknek, nagyoknak - Fotós, filmes szolgáltatások, események, rendezvények rögzítése.

Amennyiben problémája támad a regisztrációval, írjon a info@anyueztveddmeg.hu e-mail címre, rendelését ott is leadhatja.

 2002-ben alakultunk, mint fotós, filmes tevékenységgel foglalkozó vállalkozás. Pár éve, gyermeki ráhatás következtében, elkezdtünk játékokkal is foglalkozni, aminek ez az oldal lett a következménye. Fiatal szakértőink tanácsára és javaslatai alapján válogatjuk össze a kínálatot, de nem vagyunk nagy áruház, készleteink végesek. Ami nem válik be, az hamar lekerül a palettáról, de szívesen látunk el tanácsokkal bárkit, ha tanácstalan gyermekének való játékok ügyében. 

 Igény szerint be tudunk szerezni nagyobb tételben is játékokat, amely esetben természetesen egyéni megállapodás alapján kalkulálunk árakat. Ez főleg akkor lehet fontos, ha egy egész óvodai csoportot vagy iskolai osztályt kell farsang vagy valamilyen ünnep alkalmából ajándékokkal meglepni.

 Ha az oldalon nem találják a kívánt játékot, nyugodtan telefonáljanak vagy írjanak és megírjuk, hogy mikorra és milyen kondíciókkal tudjuk beszerzni. Sok éves tapasztalataink alapján jó ötletekkel is tudunk szolgálni, hogy mik azok a dolgok, amelyek olcsón beszerezhetőek, de a gyerkőcök mégis szeretik. 

 Mindezek mellett pedig profi szinten tudjuk vállalni gyerekek, óvodai, iskolai rendezvények, születésnapok fotózását. Ezt azért is merjük ajánlani, mert ez esetben jóval alacsonyabb áron is meg tudunk válni játékainktól.

 A játékokat folyamatosan töltjük fel. Ha valamire azt írja ki az oldal, hogy nincs, az csak azt jelenti, hogy aznap nincs, de akár pár napon belül beszerezhető. Akinek kedve van, személyesen is válogathat, ha tudunk előtte időpontot egyeztetni. Személyes átvétel természetesen ugyanígy lehetséges.

 Köszönjük a figyelmet és kellemes böngészést kívánunk az oldalon.

Írhat nekünk az info@anyueztveddmeg.hu címre vagy hívhat telefonon a 30/9.658.459 számon, munkanapokon 10-18 óráig.

 
Reméljük, hogy Önt is vásárlóink között üdvözölhetjük!
 
Találja meg kedvenceit!

 

EGY FOLYAMATOSAN FEJLŐDŐ YOUTUBE CSATORNA, EGYRE TÖBB FELTÖLTÉSSEL

Igazából csak egy gyermek tudja, hogy milyen játékkal játszik a legszívesebben. Rengeteg dolgot el tudnak képzelni a szülei, még annál is többet belemagyarázni a rokonok, de hogy mi az, amit örömmel forgat, szed szét, rak össze, tologat, püföl, azt ő tudja kiválasztani. Persze az is lehet, hogy ez az ideális állapot csak percekig fog tartani, de az felérhet egy egész napi öröm-adaggal. Webáruházunkat is gyermekem ötletei alapján indítottuk el. Ő válogatta ki eleinte a kínálatot és szabta meg akár a legapróbb részletekre is kiterjedően, hogy mit árulhatunk és mit nem szabad. (Ezért is van még mindig kevés lányos játékunk... :-/ ) Aztán a gyermek felcseperedett és ma már más kiskorúak tanácsait kérjük ki sokszor. Miután összegyűjtött, óriási mennyiségű játéka egy rögtönzött, otthoni múzeumba került, egyre inkább az online média kezdte érdekelni. Filmeket készített a legváltozatosabb témákban és stílusokban. Ez a mai napig is folyamatosan alakul. Ezen a csatornán megtekinthető ez a metamorfózis évekre visszamenőleg. Legújabb irányzatként a VLOG kategória is kezd megjelenni. Várjuk a véleményeket, tanácsokat, észrevételeket! - Markandor_001

 

JÁTÉKBOLT LÁTOGATÁS - Thaiföld - Bangkok

 

Régóta kíváncsi voltam, hogy Thaiföldön milyen lehet a kínálat játékokból, mivel szórakoztatja az ott élő szülő, elfoglaltságra éhező csemetéjét. Nos, miután a halandó polgár azt látja, hogy a játékok tömege zúdul ránk Ázsiából, mi is azt képzeltük, hogy mindenhol hegyekben fognak azok állni. Viszont nem így volt. Nem szűkölködnek a gyerekek ott sem ilyen téren, de valószínűleg a nagy távolságok miatt is, nincs annyi játékbolt, mint nálunk. Az ott élők valószínűleg arra is jobban rá vannak állva, hogy interneten rendeljenek. Ahol viszont találtunk gyerekeknek szóló üzletet, ott akkora választékkal kerültünk szembe, ami itthon szokatlannak tűnhet. Maguk a játékok sem azok egyébként, amelyek itt divatosak. Míg nálunk pl. hiába van Pokemon Go őrület, szinte elenyésző az ehhez kapcsolható kínálat, addig Bangkokban a Pokemon alapfelszerelés minden gyermek számára. Kicsiben, nagyban, minden verzióban. Van Pokemon busz, Pokemon házikó vagy bármi, ami kapcsolatba hozható ezekkel a kis zsebszörnyekkel (ti. ez a nevük hivatalos jelentése)

A látottakról szeretnénk itt most megosztani egy rövid filmet, hogy valamilyen fogalma lehessen mindenkinek az ázsiai kínálatról, mielőtt elindul beszerző körútra. Először is a legfontosabb tapasztalatunk, hogy az európai ember számára is kultiválható színvonalú plázákban minden nagyon drága. Olyan árak vannak, hogy alkudozni sem nagyon kezd el az ember. Ha vásárol valamit, akkor az maximum olyan dolog lehet, amit itthon soha nem találna meg, de ha ott helyben ránézünk az interneten, többnyire kiderül, hogy olcsóbban beszerezhető más forrásokból. Az ott látható árakat a nyugatról érkező túristákra szabták. Bizonyos cikkek dupla vagy tripla áron kaphatóak, mint pl. az e-bay-en. Természetesen ki lehet menni a városból, vannak nagyon jó kis külvárosi üzletek, áruházak, de ott már újabb akadályokba lehet ütközni. Mert az egy dolog, hogy a helyiek minimálisan beszélik az angolt és az idegen nyelvű írásos tájékoztatás is minimalizálva van, viszont kiérve a centrumból, elhagyva a külföldiekből profitáló területeket, már senki nem fog velünk angolul beszélgetni és egy árva kötőszó sem lesz számunkra is olvasható nyelven kiírva sehová. Úgy fogjuk érezni magunkat, mint egy idegen bolygón, a teljes kiszolgáltatottságban. 

 

Megérkeztek a stresszlabdák, amelyek pár éve teljesen eltűntek a polcokról!

A patkányos, rovaros verziót még mindig keressük (Időközben érkezett olyan, amiben hernyó és kukac van, sőt még villog is!), de legalább a hólyagosból megint tudtunk szerezni. Egy stresszlabda lényege ugyebár az lenne, hogy elűzze a szorongásainkat, megnyugtasson valamivel. Egy átlagos ilyen laszti maximum arra képes, hogy fizikai terhelést nyújt, de azt ügyebár a térdünk nyomkodásával, kézfejünk tördelésével vagy a főnökünk nyakának szorongatásával is megkaphatjuk. Ez utóbbi viszont már közelít a vizuálisan is kielégítő változathoz, hiszen ha jó erősen szorítjuk azt a nyakat, akkor a góré szemei ugyanúgy kidülledhetnek, ahogy ennek a labdának a kis hólyagjai. Persze a főnökök többnyire rendesek és megértőek, így a velük való viccelődés természetesen csak egy rossz tréfa volt. Ezeket a labdákat viszont jó nézni. Lelki életünkre kimondottan jó hatással van. Nyomhatunk rá kis hólyagot, nagy hólyagot, gyönyörködhetünk a bugyborékokban, mint egy pár hetes csecsemő a menyezeti beázásban.

 

ÚJ TERMÉKEK - Hasbro, MATTEL, Smoby, Brio, stb. - Németországi partnerünk jóvoltából jó ideje egyre nagyobb mennyiségben tudunk megvásárlásra kínálni minőségi, márkás, eredeti termékeket, lehetőség szerint az itthon szokásosnál kedvezőbb árakon. Folyamatosan bővül a Star Wars, Vasember, Bosszúállók, Jégvarázs vagy a fa játék kínálatunk is, de nem rég megnyitott átvételi pontunknak köszönhetően nagyobb méretű játékok tárolását is meg tudjuk már oldani. Keressen minket bizalommal! Tanácsadásban is szívesen segítünk, hogy korosztályonként mire tarthat igényt a gyermek vagy éppenséggel mik azok a játékok, amelyeket még vagy már fölösleges megvenni neki.

Youtube és Instagram oldalunkon is tájékozódhat, ahová termékeinkről szoktunk videókat, fotókat feltölteni:

https://www.youtube.com/user/mark67643/videos?view_as=subscriber

https://www.instagram.com/tanczosfoto/

MInden LIKE után szeretettel gondolunk rád és ha még követsz is minket, akkor nem fogunk elszaladni! :-)

 

Termék kategóriák

Kártyás fizetési lehetőségek