A gyermek akkor igazán gyermek, amikor játszik!


06 30 9 658 459
E-Mail

Üdvözöljük játék webáruházunkban!

Ezen az oldalon, lentebb görgetve, találhat fontos és új információkat, filmeket, ötleteket, ismertetőket játékokról, bankkártyás fizetésről, gyerekekről vagy velük kapcsolatos dolgokról.

A fizetési folyamat végén, ha 404 hibakóddal tér vissza az áruházba, attól még az Ön fizetése megtörtént, a rendelés rendben van, csak egy esetenként felmerülő és még nem 100%-ban megoldott technikai hiba okozza, ami leginkább nekünk okoz plusz nehézséget, de  egyelőre nincs ráhatásunk. Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken, de ilyen esetén mi is keressük Önt, hogy egyeztessünk. A rendelés során felmerülő problémákról az info@anyueztveddmeg.hu címen várjuk észrevételeiket. Segítségüket előre is köszönjük!

Tisztelt Vásárlóink! - Webáruházunkban regisztráció nélkül is tud vásárolni.

Bankkártyás fizetés esetén 1 290 Ft postaköltséget számít fel rendszerünk. Átutalás esetén a pontos postaköltséget minden esetben, a rendelés leadása után, külön értesítőben küldjük meg!

AMENNYIBEN 3 MUNKANAPON BELÜL AZ UTALÁS NEM TÖRTÉNIK MEG ÉS RENDELÉSE FELŐL NEM IS ÉRDEKLŐDIK, AZ ESETBEN RENDELÉSE TÖRLÉSRE KERÜL. E-MAIL-ben ÉRDEKLŐDHET. ( info@anyueztveddmeg.hu )

A JÁTÉKOK POSTÁZÁSA 1-2 MUNKANAPON BELÜL MEGTÖRTÉNIK, AMINT A 2. LEVELÜNKBEN FELTÜNTETETT VÉGÖSSZEG UTALÁSA SZÁMLÁNKON MEGJELENIK.

 

BITCOIN (BTC) FIZETÉSI LEHETŐSÉG

Szeretnénk bevezetni a BTC-vel történő fizetési lehetőséget webáruházunkban. Technikai akadályok miatt jelenleg a Bitpay rendszerének integrálása akadályokba ütközik, így egyéni egyeztetés útján tudjuk megoldani. A vásárlásról készpénzes számlát állítunk ki. Hogy meghozzuk kicsit a kedvet a kriptovaluta költéshez, minden termékünkből ez esetben 10% árengedményt adunk! A személyes átvétel és az akkor történő fizetés is megoldható. Keressen minket elérhetőségeinken - info@anyueztveddmeg.hu vagy +3630 9 658 459

Bemutatkozó oldal

Játékok kicsiknek, nagyoknak - Fotós, filmes szolgáltatások, események, rendezvények rögzítése.

Amennyiben problémája támad a regisztrációval, írjon a info@anyueztveddmeg.hu e-mail címre, rendelését ott is leadhatja.

 2002-ben alakultunk, mint fotós, filmes tevékenységgel foglalkozó vállalkozás. Pár éve, gyermeki ráhatás következtében, elkezdtünk játékokkal is foglalkozni, aminek ez az oldal lett a következménye. Fiatal szakértőink tanácsára és javaslatai alapján válogatjuk össze a kínálatot, de nem vagyunk nagy áruház, készleteink végesek. Ami nem válik be, az hamar lekerül a palettáról, de szívesen látunk el tanácsokkal bárkit, ha tanácstalan gyermekének való játékok ügyében. 

 Igény szerint be tudunk szerezni nagyobb tételben is játékokat, amely esetben természetesen egyéni megállapodás alapján kalkulálunk árakat. Ez főleg akkor lehet fontos, ha egy egész óvodai csoportot vagy iskolai osztályt kell farsang vagy valamilyen ünnep alkalmából ajándékokkal meglepni.

 Ha az oldalon nem találják a kívánt játékot, nyugodtan telefonáljanak vagy írjanak és megírjuk, hogy mikorra és milyen kondíciókkal tudjuk beszerzni. Sok éves tapasztalataink alapján jó ötletekkel is tudunk szolgálni, hogy mik azok a dolgok, amelyek olcsón beszerezhetőek, de a gyerkőcök mégis szeretik. 

 Mindezek mellett pedig profi szinten tudjuk vállalni gyerekek, óvodai, iskolai rendezvények, születésnapok fotózását. Ezt azért is merjük ajánlani, mert ez esetben jóval alacsonyabb áron is meg tudunk válni játékainktól.

 A játékokat folyamatosan töltjük fel. Ha valamire azt írja ki az oldal, hogy nincs, az csak azt jelenti, hogy aznap nincs, de akár pár napon belül beszerezhető. Akinek kedve van, személyesen is válogathat, ha tudunk előtte időpontot egyeztetni. Személyes átvétel természetesen ugyanígy lehetséges.

 Köszönjük a figyelmet és kellemes böngészést kívánunk az oldalon.

Írhat nekünk az info@anyueztveddmeg.hu címre vagy hívhat telefonon a 30/9.658.459 számon, munkanapokon 10-18 óráig.

Reméljük, hogy Önt is vásárlóink között üdvözölhetjük!
 
Találja meg kedvenceit!

Néhány gondolat az utánvételről

Páran érdeklődtek, hogy nálunk miért nincs utánvételes szállítás. Nos, a legrövidebben azt tudnám felelni, hogy a hozzánk közeli Posta dolgozója elmondta, már külön helyiségük van az át nem vett csomagok részére. Sokan gondolják úgy, hogy bebiztosítják magukat és több helyről rendelik meg ugyanazt, aztán amelyik csomagot a leghamarabb kihozza a postás bácsi, azt átveszik, a többiről meg tudomást sem vesznek. A másik kategória, aki úgy van vele, amíg futja a fizetésből, addig jöhetnek a dobozok, aztán ha elfogyott az át nem gondolt orrba-szájba rendelésekre a pénz, ajtó bezár, futár csöngethet... Az ilyen "vásárlók" miatt aztán sajnos beadtuk az utánvételes kulcsot és jó messzire bedobtuk a feneketlen tóba. Igen, tudom, van aki azért nem veszi át, mert nagyon elfoglalt, de minket sajnos az sem vígasztal, hogy ő a Nagyon Fontos Rt. ügyvezető igazgatója és azért dobjuk ki az ablakon azt a közel 2 ezer forintot, amit aztán kénytelenek lennénk beépíteni a termékeink árába... Majd azért azt tessék megfigyelni, hogy ahol nagyon megy az utánvétel, nem feltétlenül a legolcsóbb boltok. Tehát a mi árainkban ennek a postázási módnak a negatívumait nem fogjuk beárazni a vevő terhére.

Aztán a másik "indok/érv" az utánvétel mellett, hogy mi van, ha nem azt küldjük a csomagban. Nem tudom ki honnan rendelt eddig, milyen borzalmas tapasztalatai lehetnek, de nem is értem, miért küldene egy cég, számlával, egyebekkel valami mást, mint amiben megegyezett a vevővel. Rontani szeretné a renoméját? Csere-berélni akar minden áron, plusz költségekért, amit az eladó köteles fizetni? Tényleg nem értem miért küldenénk mást? Arról nem is beszélve, hogy nincs az a futár, aki hagyja, hogy fizetés előtt belenézzen a vevő a csomagba. Mert honnan is tudná és miért érdekelné a futárt, hogy konkrétan mi is kellene legyen a csomagban az helyett, ami éppen akkor benne van?! 

Fontosnak tartom elmondani, hogy a csomagokra biztosítás van! Amennyiben nem kapja meg a vásárló és a csomag elvész, a szállító levélen feltüntetett érték alapján visszakérjük a pénzt és megtérítjük a vásárló kárát. Azt pedig még fontosabb leírni ide, hogy ilyen eset fennállásunk alatt egyszer volt a Postánál és egyszer a Foxpost esetében. Ez szerintünk több, mint tíz év alatt nem rossz átlag és érdekes módon szembe megy az urbánus legendákkal. Vagy a többiek csinálnak valamit akkor nagyon rosszul vagy nekünk volt eddig szerencsénk.

Tehát a lényeg, hogy utánvétel ezután sem lesz. Helyette igyekszünk gyorsan és korrektül postázni, lehetőleg olyan áron, hogy megérje Önnek inkább nálunk vásárolni. Köszönjük, ha elolvasta!

EGY FOLYAMATOSAN FEJLŐDŐ YOUTUBE CSATORNA, EGYRE TÖBB FELTÖLTÉSSEL

Igazából csak egy gyermek tudja, hogy milyen játékkal játszik a legszívesebben. Rengeteg dolgot el tudnak képzelni a szülei, még annál is többet belemagyarázni a rokonok, de hogy mi az, amit örömmel forgat, szed szét, rak össze, tologat, püföl, azt ő tudja kiválasztani. Persze az is lehet, hogy ez az ideális állapot csak percekig fog tartani, de az felérhet egy egész napi öröm-adaggal. Webáruházunkat is gyermekem ötletei alapján indítottuk el. Ő válogatta ki eleinte a kínálatot és szabta meg akár a legapróbb részletekre is kiterjedően, hogy mit árulhatunk és mit nem szabad. (Ezért is van még mindig kevés lányos játékunk... :-/ ) Aztán a gyermek felcseperedett és ma már más kiskorúak tanácsait kérjük ki sokszor. Miután összegyűjtött, óriási mennyiségű játéka egy rögtönzött, otthoni múzeumba került, egyre inkább az online média kezdte érdekelni. Filmeket készített a legváltozatosabb témákban és stílusokban. Ez a mai napig is folyamatosan alakul. Ezen a csatornán megtekinthető ez a metamorfózis évekre visszamenőleg. Legújabb irányzatként a VLOG kategória is kezd megjelenni. Várjuk a véleményeket, tanácsokat, észrevételeket! - Markandor_001

Ha szeretne egy kis pénzt keresni, az alábbi linkeket ajánljuk

https://www.curve.com/join#EAK4Y5AD  -  Ezen a linken egy CURVE kártyát tud igényelni. Ingyenesen kiküldésre kerülő bankkártya, ajándék kb. 2000 Ft és 30 napon keresztül 1% pénzvisszatérítés jár. Mobilról igényelve gyorsan telepíthető és lényegében bármilyen kártya mögé helyezhető és onnan használható, igény szerint váltogatva. Ha pl. nem működik a Revolutra való feltöltés a hazai bankból, akkor Curve alá betéve a magyar kártyánkat, gond nélkül fog menni a dolog. 

https://revolut.com/referral/tamsu0ffy!JUPO Erről a linkről pedig egy ingyenes Revolut kártya és 10 ezer forint jár még 2021 július 11-ig (!!!) Ennek annyi feltétele van, hogy július 11-ig egy pénzfeltöltés és 3 vásárlás megtörténjen, ami a telefonos fizetéssel is megvalósítható, még a fizikai kártya megérkezése előtt. Ehhez a 10 ezer forinthoz mindenképpen személyes, messenger, telefon, stb. egyeztetés szükséges, mert ezt mi adjuk cserébe azért, hogy a linkünket használta valaki. De ez csakis akkor jár, ha a fent leírt időpontig minden szükséges művelet lezajlik a másik fél részéről.

 

Élménybeszámolók és egyéb hisztik. Most pl. az állatkertben morgolódtunk kicsit, de azért nem nagyon.

Madrid - A gyermekek városa (Legalábbis számunkra most az volt.)

A most következő írás nem kimondottan játékokról szól, de Madridban olyan szinten voltak pozitív élményeink a gyermekekhez fűződő viszonyulások szempontjából, hogy mindenképpen itt is meg szeretnénk osztani, nem csak facebook utazási blog oldalunkon. A spanyol főváros lakói olyan szimpátiával viseltetnek a kisdedek iránt, hogy bármilyen nyűgös dolog is egy fél éves csemete utaztatása a messzi távolba, azért a rengeteg mosolyért, kedves megnyilvánulásért mindenképpen érdemes kipróbálni. 

Madrid - rövid élménybeszámoló.
Nem szeretném, ha bárki is az elfogultság vagy az előítéletesség vádjával illetne ezen írás olvasása során, de azt az elején le kell szögeznem, hogy Madridba soha nem vágyódtam igazán. Ahogy Barcelona már ősi kedvencem és első odautazásomat is nagy izgalommal vártam – habár egyszerű poén-utazás volt, mert éppen ráértem és vasárnap eldöntöttem, hétfőn pedig már ott voltam.
De most Madrid az aktuális téma, tehát itt fogunk időzni csöppet. Mit is tudtam előtte a városról? Nos, nagyon keveset. Bikaviadal, nincs tengerpart, meleg és zsúfolt. Egyszer majdnem eljutottam oda, mert egy hosszú buli után rossz vonatra szálltunk fel. Az lett gyanús, hogy órák óta csak kietlen sziklás vidéket látunk, no meg az ouzónk is kezdett fogyni, ami pedig ki volt kalkulálva az érkezésig. Így aztán leszálltunk, pedig egy kedves spanyol fiatalember, egy fél literes zacskónyi fűvel nagyon marasztalni szeretett volna minket, mondván, hogy ott is jól éreznénk magunkat.
Jelen esetben sem nyaralni indulunk, és csak pár napra mentünk, hogy középső gyermekünket ott hagyjuk egy évre tanulni. És ha már ott van az ember, nem szerettünk volna postafordultával jönni, pár napra kerestünk egy belvárosi szállodát. Az első pozitívumot, ami már kissé előre is vetítette, hogy nem megyünk olyan szörnyű helyre, az alkalmazottak hozzáállása adta. Mikor megtudták, hogy jön velünk egy hat hónapos utas is, szó nélkül becsempésztek a szobába egy gyerekágyat, ami jobban tetszett gyermekünknek, mint az otthoni fészke. A szoba minden igényt kielégített arra a pár napra, nem beszélve arról a nem elhanyagolható tényezőről, hogy ugyanannyiba került, mint egy külvárosi Airbnb lakás. A liftben pedig nagy tükör is volt, mi a hat hónapos külvilág iránti igényeit szinte teljesen kielégítette.

Kisgyermekes szemmel amit teljes értékűen meg tudtunk állapítani, Madridba csecsemővel érdemes utazni! Teljesen oda vannak a kisdedekért, szinte már euforikus rajongással viseltetnek irántuk. Eleinte bennünk volt az itthon szocializált félsz, hogy idegenek ne piszkálják a gyerekünket, de aztán ezt fel kellett adnunk, mert még a szimpla járókelők is odajöttek megpiszkálni, beszélgetni vele. A szálloda medencéjében egy – igaz francia volt – néni egyenesen kivette a kezemből és percekig beszélt hozzá, míg Simon gagyarászott vissza. Olyanok voltak kicsit, mint a Jarmusch filmben a bérgyilkos és a fagylaltos...
A boltban a pénztáros majdnem fejjel kiesett a kőre, amikor meg akarta simogatni, az éttermekben a pincérek csiklandozták, simogatták, az áruházban a feleségére órák óta türelmesen várakozó férj elkezdett vele nyelvöltögetőset, nyálprüszkölőset játszani, de minden szembejövő rámosolygott, ha lépcsőhöz kerültünk a babakocsival, akkor pedig kettesével ugrottak oda segíteni.


Nem beszélve arról a fontos tényről, hogy Madridban – gondolom más európai városban is így van, csak babakocsi híján nem figyeltem meg annyira -, egy babakocsit úgy lehet végig tolni kilométereken keresztül, hogy az nem borul fel, nem akad be a kereke résekbe, nem kell padkákon átszenvedni. Most tűnt fel, hogy Budapesten kb. úgy burkolják az utcákat, ahogy mondjuk dédnagyapám csinálta volna a kerti budihoz vezető utat. A lényeg, hogy ne legyen sáros a gumicsizma, a talicskát meg úgyis lendületből toljuk...
A kis utcák is, ahol bulizni szoktak a népek, ügyesen úgy vannak megoldva, hogy nincs külön járda, hanem ha az a tetves, népidegen, dollárszemű vállalkozó árút szeretne bevinni a retkes boltjába, akkor azt kényelmesen megoldhatja, de az ittasabb bulizók sem buknak fel így a szegélyekbe, sok időt megspórolva így az éjszakai ügyeletet ellátó orvosoknak.
És hát ugye az éjszaka. Madrid ugyan tele van szép parkokkal, rengeteg fával, építészetileg bravúros és látványos épületekkel, de mégis valahogy kicsit snassznak tűnik. Erre akkor eszmél rá az ember, amikor előkapja a fényképezőjét, hogy szénné fotózza a memória kártyát, aztán idővel rádöbben, hogy olyan igazi, szemdüllesztős képeket nem tud készíteni. Van az a hét domb, amelyek inkább csak arra jók, hogy megizzasszák a járókelőt, illetve keresletet teremt az elektromos bringáknak. Szép a királyi palota is, de közelébe nem ér egy Párizs környéki rezidencia parasztvakításának. Az épületek is látványosak, kedvesek, de aztán nagyjából mindenhol olyanok. Tájékozódni is nehezebb így, mert olyan kirívóan különleges épületekkel nem szórták meg a várost. Az éttermekben mindenhol finomak az ételek, mindenki barátságos, előzékeny, de amíg be nem esteledik, nem igazán tudunk rájönni, hogy mi a fenéért jár annyi mindenki ebbe a városba.
Amikor lemegy a Nap, hirtelen mindenre fény derül. Ahogy sötétedik, ugyanis egyre több ember kezd kirajzani az utcára. A kocsmák észrevétlenül kitelepszenek az utcára és megkezdődik egy olyan össznépi buli, amitől Tarlós úr negyedóra múlva hosszában eret vágna magán, mind a négy végtagján. Sétálgat az ember, hogy majd csak kikeveredik a hangzavarból és a tömegből, de többnyire csak egy másik buliba sodródik bele. Nem úgy, mint otthon, hogy tíz perc sétával már olyan helyre is el lehet jutni, ahol a magány kézzel foghatóan megkísérti a lelket, hanem 1-2 óra kerengés után még mindig nem vagy benne biztos, hogy kikeveredtél az epicentrumból.
Utcai zenészek, zenekarok, mutatványos társulatok, doboz házaikat építő hajléktalanok, mindenhol szinte telt házas kocsmák, éttermek, ahol azért érdekes módon mindig látni 1-2 szabad asztalt. Ahogy haladunk előre, szépen átúszik egyik zeneszám a másikba. Néhol annyian vannak, hogy megtorpan az ember, hátha nem tud tovább menni, de aztán valahogy fel lehet venni a ritmust.


Érdekes módon este 10 óra után nem adnak ki alkoholt egyik üzletben sem, aki be akar rúgni, az tegye tiszteletét valamelyik vendéglátó egységbe vagy előre tankoljon be tíz előtt. Persze azért erre is van kiskapu, mert a kínaiak által üzemeltetett boltokban más törvények az érvényesek. Ha picivel drágábban is, de ott bármit meg lehet venni, ha ki bírod várni a hosszú sort, amire szemmel láthatóan tojik a hatalom. Az alkohol eladási statisztikát így sem rontják, mivel semmit nem ütnek be a gépbe. (Gondolom reggel, nyitáskor majd pótolják, hiszen úgy a tisztességes...)


Tehát aki Madridba utazik, nyugodtan tervezzen úgy, hogy napközben alszik, pihen egy medence partján, majd este 7 körül elindul. Akkor még bőven be is tud vásárolni, eszik egy jót valahol, majd bőven ráér műemlékezni is, mert az esti kivilágításban minden sokkal jobban néz ki.

 

JÁTÉKBOLT LÁTOGATÁS - Thaiföld - Bangkok

Régóta kíváncsi voltam, hogy Thaiföldön milyen lehet a kínálat játékokból, mivel szórakoztatja az ott élő szülő, elfoglaltságra éhező csemetéjét. Nos, miután a halandó polgár azt látja, hogy a játékok tömege zúdul ránk Ázsiából, mi is azt képzeltük, hogy mindenhol hegyekben fognak azok állni. Viszont nem így volt. Nem szűkölködnek a gyerekek ott sem ilyen téren, de valószínűleg a nagy távolságok miatt is, nincs annyi játékbolt, mint nálunk. Az ott élők valószínűleg arra is jobban rá vannak állva, hogy interneten rendeljenek. Ahol viszont találtunk gyerekeknek szóló üzletet, ott akkora választékkal kerültünk szembe, ami itthon szokatlannak tűnhet. Maguk a játékok sem azok egyébként, amelyek itt divatosak. Míg nálunk pl. hiába van Pokemon Go őrület, szinte elenyésző az ehhez kapcsolható kínálat, addig Bangkokban a Pokemon alapfelszerelés minden gyermek számára. Kicsiben, nagyban, minden verzióban. Van Pokemon busz, Pokemon házikó vagy bármi, ami kapcsolatba hozható ezekkel a kis zsebszörnyekkel (ti. ez a nevük hivatalos jelentése)

A látottakról szeretnénk itt most megosztani egy rövid filmet, hogy valamilyen fogalma lehessen mindenkinek az ázsiai kínálatról, mielőtt elindul beszerző körútra. Először is a legfontosabb tapasztalatunk, hogy az európai ember számára is kultiválható színvonalú plázákban minden nagyon drága. Olyan árak vannak, hogy alkudozni sem nagyon kezd el az ember. Ha vásárol valamit, akkor az maximum olyan dolog lehet, amit itthon soha nem találna meg, de ha ott helyben ránézünk az interneten, többnyire kiderül, hogy olcsóbban beszerezhető más forrásokból. Az ott látható árakat a nyugatról érkező túristákra szabták. Bizonyos cikkek dupla vagy tripla áron kaphatóak, mint pl. az e-bay-en. Természetesen ki lehet menni a városból, vannak nagyon jó kis külvárosi üzletek, áruházak, de ott már újabb akadályokba lehet ütközni. Mert az egy dolog, hogy a helyiek minimálisan beszélik az angolt és az idegen nyelvű írásos tájékoztatás is minimalizálva van, viszont kiérve a centrumból, elhagyva a külföldiekből profitáló területeket, már senki nem fog velünk angolul beszélgetni és egy árva kötőszó sem lesz számunkra is olvasható nyelven kiírva sehová. Úgy fogjuk érezni magunkat, mint egy idegen bolygón, a teljes kiszolgáltatottságban. 

 

Megérkeztek a stresszlabdák, amelyek pár éve teljesen eltűntek a polcokról!

A patkányos, rovaros verziót még mindig keressük (Időközben érkezett olyan, amiben hernyó és kukac van, sőt még villog is!), de legalább a hólyagosból megint tudtunk szerezni. Egy stresszlabda lényege ugyebár az lenne, hogy elűzze a szorongásainkat, megnyugtasson valamivel. Egy átlagos ilyen laszti maximum arra képes, hogy fizikai terhelést nyújt, de azt ügyebár a térdünk nyomkodásával, kézfejünk tördelésével vagy a főnökünk nyakának szorongatásával is megkaphatjuk. Ez utóbbi viszont már közelít a vizuálisan is kielégítő változathoz, hiszen ha jó erősen szorítjuk azt a nyakat, akkor a góré szemei ugyanúgy kidülledhetnek, ahogy ennek a labdának a kis hólyagjai. Persze a főnökök többnyire rendesek és megértőek, így a velük való viccelődés természetesen csak egy rossz tréfa volt. Ezeket a labdákat viszont jó nézni. Lelki életünkre kimondottan jó hatással van. Nyomhatunk rá kis hólyagot, nagy hólyagot, gyönyörködhetünk a bugyborékokban, mint egy pár hetes csecsemő a menyezeti beázásban.

ÚJ TERMÉKEK - Hasbro, MATTEL, Smoby, Brio, stb. - Németországi partnerünk jóvoltából jó ideje egyre nagyobb mennyiségben tudunk megvásárlásra kínálni minőségi, márkás, eredeti termékeket, lehetőség szerint az itthon szokásosnál kedvezőbb árakon. Folyamatosan bővül a Star Wars, Vasember, Bosszúállók, Jégvarázs vagy a fa játék kínálatunk is, de nem rég megnyitott átvételi pontunknak köszönhetően nagyobb méretű játékok tárolását is meg tudjuk már oldani. Keressen minket bizalommal! Tanácsadásban is szívesen segítünk, hogy korosztályonként mire tarthat igényt a gyermek vagy éppenséggel mik azok a játékok, amelyeket még vagy már fölösleges megvenni neki.

Youtube és Instagram oldalunkon is tájékozódhat, ahová termékeinkről szoktunk videókat, fotókat feltölteni:

https://www.youtube.com/user/mark67643/videos?view_as=subscriber

https://www.instagram.com/tanczosfoto/

MInden LIKE után szeretettel gondolunk rád és ha még követsz is minket, akkor nem fogunk elszaladni! :-)

 

Termék kategóriák