Nettfilm játékáruház

A gyermek akkor igazán gyermek, amikor játszik!


06 30 9 658 459
E-Mail

Mattel Barbie ® arcmaszk és spa játékkészlet, szőke Barbie babával

Márka: Mattel
Cikkszám:
CK-2323

Ár: 11 990 Ft

Készlet: 2 db.

Barbie baba tudja, hogyan gondoskodhat a legjobban magáról! A Barbie Face Mask Spa Day játékkészlet az egyik kedvenc módszerét mutatja meg.

Arcmaszkok találhatóak a játékban ahhoz, hogy Barbie és kedvencei számára arcpakolást készítsenek. Eltávolítható foltokat hozhatsz létre. Az arcfürdős játékkészlethez Barbie baba, kiskutya, maszkformákkal ellátott fürdőállomás, három kád és egyéb kiegészítők tartoznak a fiatalító arckezelések eljátszásához. 

Először is, a gyerekek elhelyezhetik Barbie kedvence kiskutyáját és babáját az üléseken - a szalon széke valóban hátradől -, majd a mellékelt jelölővel hibákat hozhatnak létre a baba arcán. Három tál elfér egy forgó állomáson, és elfér benne a három különböző színű kence, amelyet a játékkészlet tartalmaz. A gyerekek kiválasztanak egy színt, kinyomnak egy kis darabot, majd a két forma egyikébe helyezik; Van egy Barbie® babának és egy a kölyökkutyájának a játékhoz. Távolítson el egy maszkot a formából, és nyomja rá a baba vagy a kölyökkutya pofijára. Egy kis idő múlva távolítsa el a maszkot, törölje le a baba arcát a törülközővel, és a foltok eltűntek - micsoda egészséges ragyogás!  Barbie® baba fürdőköpenyt és cipőt visel, térde pedig hajlik, hogy pihenni is tudjon. A gyerekek összegyűjthetik a Barbie® wellness babákat, hogy felfedezzék az öngondoskodást, bővítsék világukat és a játékidőt tartalmasan tölthesssék el.

A szett artalmazza a köntöst és cipőt viselő Barbie babát, kiskutyát, fürdőállomást tárolóval és formákkal, három Barbie krém, foltjelző, szék, kisállat ágy és tematikus kiegészítők. 

A színek és a díszek eltérőek lehetnek.

A gyerekek gyakorolhatják az öngondoskodást, mivel segítenek a Barbie-nak feltöltődni ezzel a spa témájú játékkészlettel.

A készlet tartalmaz egy köntösben és fürdőcipőben járó Barbie babát, kiskutyáját, 2 db formával ellátott arcmaszk állomást, 3 db színes Barbie krémet, foltjelzőt és több mint 10 kiegészítőt, amelyek elősegítik a arcfiatalító kúrát.

 

Termék kategóriák