Nettfilm játékáruház

A gyermek akkor igazán gyermek, amikor játszik!


06 30 9 658 459
E-Mail

LEGO 70820 Movie Maker - Filmkészítő készlet

Márka: Lego
Cikkszám:
CK-2261

Ár: 12 690 Ft

Készlet: 2 db.

LEGO 70820 - LEGO Movie maker - LEGO® Filmkészítő szett. 

Rendezd meg saját fantastikus filmedet a LEGO® Filmkészítő készlettel! Építsd meg a színpadot és válassz egy Apokalipszburg vagy egy Tesho Rendszer hátteret.

Tervezd meg a jeleneteket Emmettel, Lucy-val, Rex-el és a többi szereplővel!

Készítsd el az akcióhoz szükséges díszleteket, pl. Emmet menekülő homokfutóját vagy a Rextrém terepjárót.

Ezután helyezd okostelefonodat a kamera állványra és készítsd el saját, lenyűgöző A LEGO Kaland 2™ verziódat!

Elemek száma: 482

A filmszínpad tartalmaz egy keretet, melynek tetején 2 csúsztatható és állítható kar található, ami a díszletek, a szereplők és a kiegészítő elemek megtartására és mozgatására szolgál. Ezenkívül vár még rád egy két oldalas kartonon található háttérjelenet, amelyen az Apokalipszburg és a Tesho Rendszer képei láthatóak. Továbbá találsz még 2 db kerítés elemet és egy emelvényt két beépített csúszkával, amellyel mozgathatod a szereplőket a színpadon, valamint 3 csatlakozási pontot a kamera állványnak, mely a pásztázó kameramozgásokhoz és a különféle szögekhez szükséges.

A kamera állvány egy okostelefon tartóval van ellátva. Az akcióhoz szükséges díszletek között megtalálod Emmet menekülő homokfutóját, amely egy minifigurának kialakított, forgó vezetőfülkével van ellátva. Ide tartozik még Rex megépíthető Rexplorer űrhajója, egy mini Tesho űrhajó, egy mini Rexplorer űrhajó és rögzíthető, áttetsző pálcák, melyekkel a szereplőket és a járműveket ismozgathatod.

Kombináld Emmet menekülő homokfutóját Harcos Kitty-vel, hogy egy menekülő homokfutó/UltraKatty kombi modellt hozz létre. A fegyverek között megtalálod Lucy nyílpuskáját is, Rex pisztolyát és Édes Káosz fegyverét. A kiegészítő elemek közé Emmethez és Lucy-hoz tartozó, 2 extra minifigurafej társul, különböző arckifejezésekkel.

A filmszínpad méretei: kb. 25 cm magas, 16 cm hosszú és 28 cm széles. A kamera álvány méretei: kb. 14 cm magas, 15 cm hosszú és 6 cm széles. A menekülő homokfutó méretei: kb. 5 cm magas, 1 cm hosszú és 4 cm széles. A Rexplorer űrhajó méretei: kb. 4 cm magas, 7 cm hosszú 6 cm széles. Az űrlény álló figurája több mint 10 cm magas.

Termék kategóriák