Nettfilm játékáruház

A gyermek akkor igazán gyermek, amikor játszik!


06 30 9 658 459
E-Mail

Interaktív kapaszkodó majom - Elektromos majom barát - Kék

Cikkszám:
CK-1299

Ár: 4 990 Ft

Készlet: 1 db.

Interaktív Markoló Maki a kapaszkodó majom haver   

Ha gyermeked számára egy igazán szórakoztató játékot szeretnél, akkor ez a Te terméked. 

Ez a  Maki legjobban az ujjadon szeret lógni, de akármire rárakhatod. 

Gyermeked számára egy igazán édes és interaktív játékot keresel? Akkor ezt ne hagyd ki! A Markoló Makival az interakció állandó, hiszen a termék hangra, érintésre, sőt még arra is reagál, ha ráfújsz egy kicsit. Igazi szórakozás gyermekeid számára. A kis majom érzékeli, hogy milyen pozícióban van, így ennek megfelelően ad különböző reakciókat a környezetéből érkező ingerekre. Akár fel is függesztheted fejjel lefelé mintha, egy igazi maki lenne vagy le is fektetheted, mint egy babát.

Hasznos tudnivalók: A majombarát 4db LR44 elemmel működik, amelyek már beszerelve érkeznek a kütyüvel, hogy gyermeked egyből ki tudja próbálni.

Speciális szenzorjainak köszönhetően érzékeli a tapsot, simogatást, sőt még az is, ha ráfújsz. Ha két másodpercig megnyomod picit a fejét, akkor kis vicces hangot ad ki. Ha nem foglakozol vele, akkor egy ideig hívogat játszani, majd ha ezután se foglalkozol vele, akkor elalszik. Ha fel akarod ébreszteni, akkor kapcsold be újra. Ha lassan reagál a dolgokra, akkor lehet, hogy kezd lemerülni.

Az elem cseréje a termék hátulján történik két kis csavar eltávolításával. 

Súlya:150g

Mérete: 8x8x13cm

Anyaga: ABS műanyag

  • Működéséhez 4 db LR44 elem szükséges
Termék kategóriák

Kártyás fizetési lehetőségek