Nettfilm játékáruház

A gyermek akkor igazán gyermek, amikor játszik!


06 30 9 658 459
E-Mail

Eladó 39 nm-es tégla lakás Melrose Place stílusú, belső patiós, medencés házban, a 19. kerületben

Cikkszám:
CK-2553

Ár: 60 000 000 Ft

Készlet: 1 db.

Ugyan nem játék, de nagyon jól lehet benne játszani, sőt játékterem, játszószoba is jár hozzá, biliárd asztallal, darts verseny lehetőséggel is.

Eladó 39 nm-es földszinti lakás, Melrose Place stílusú belső patiós, udvaros, medencés házban, a 19. kerületben.
Nappali-konyha, hálószoba, fürdőszoba-WC, gardrob szoba található benne. A lakáshoz tartozik egy fedett, 9 nm-es terasz, fedett beálló és egy 3,5 nm-es zárható tároló a pincében.
Csak villany/áram van a lakásban/házban (nincs gáz), így minden erről működik (hűtés, fűtés, melegvíz, főzőlap). A fűtés AC-val van megoldva.
A házat 5 éve építették át, a lakás pár hónapja lett festve.
Az áram és a víz is mérőórás.
2023 tavaszán közös napelemrendszert kap a ház, amely még szaldós elszámolással fog működni és várhatóan a társasházi fogyasztás 80-90%-át fogja fedezni.
A többi lakóval közösen használható: medence, kerti zuhany, kerti grill, nyugágyak, asztalok székekkel az udvaron, edzőterem - szuper profi gépekkel, csocsóasztal, biliárdszoba, darts. A közös helyiségekben WC is van (medencénél, edzőteremben és a biliárdszobában).
A lakáshoz járó extrák tekintetében alacsonynak mondható közös költség: 17.500 Ft/hó.
A fedett beállóban akár 2 személygépkocsi is elfér, de még a babakocsinak is van zárható, külön tárolási lehetőség a lépcsőházban. Zárható bringatároló is van az épületben.

Amennyiben egy békés, nyugodt helyet szeretne, ahol a gyermek biztonságban játszhat az udvaron is, akkor jó helyen tapogatózik. Ha még olykor a strandbelépőt is meg szeretné spórolni, akkor szintén jó helyen jár. Nem kell hosszas túrákat tenni a konditerem miatt, mert ez is kéznél lesz, nem beszélve arról, hogy oda egy havi bérlet mennyibe kerülne.

Ha pedig azt is számításba vesszük, hogy van kerékpár tároló is a babakocsi tároló mellé, négyzetméterben is sok helyet lehet megspórolni, amely területet egy átlagosabb társasházban a lakásban kell biztosítani.

Amennyiben felkeltette a lakás a figyelmét, hívjon, keressen minket az elérhetőségeinken. 

Ez nem közvetített ingatlan, így nem terheli az árat milliós jutalék, közvetlenül az eladóval tárgyalhat. 

e-mail: info@anyueztveddmeg.hu

Telefon: 06309834950

Termék kategóriák