Nettfilm játékáruház

A gyermek akkor igazán gyermek, amikor játszik!


06 30 9 658 459
E-Mail

Barbie-ház Malibuban - Mattel játékház, babaház - Ingyenes Szállítás

Cikkszám:
CK-2205

Ár: 31 990 Ft

Készlet: 2 db.

Ez a,nagyméretű, tágas Barbie-ház Malibuban a végtelen játékok és a szórakozás lehetőségét kínálja minden kislány Barbie-babája számára. (Mivel nem tudunk és nem is szeretnénk ebben a témában pálcát törni, úgy gondoljuk, hogy Barbie babákkal nem csak lányok játszhatnak, nem beszélve arról, hogy a színek megítélése alapján sem egyértelmű minden beidegződés. A Viktória korabeli fehér gyermekruhák után egészen a 20. századig a fiúkat öltöztették rózsaszínbe, és a lányokat kékbe. )

A kétszintes ház részletesen be van rendezve minden szükséges kiegészítővel, így Barbie nagyon jól érezheti magát benne. A nappali könnyen házimozivá alakítható. A tágas étkezőben, ahol konyha, hűtőszekrény és sütő is található, sok finomságot elfogyaszthatnak a babák. Barbie grillezést is szervezhet, finom gyümölcs koktélokkal. Az emeleten egy hangulatos hálószoba és egy vendégszoba található. Még a fürdőszoba is van ebben teljesen lenyűgöző házikóban!

Tartozék bútorok - asztal, szék, kanapé kis asztallal, számos kiegészítő és más kényelmi felszerelések.
A Malibuban fekvő házat 3 éves lányoknak tervezték.

Mindenki ismeri a Mattel játékait. Az amerikai gyártó leghíresebb termékei között szerepelnek a Barbie babák, gépek, társasjátékok és a népszerű sorozatok és filmek figurái. 1980 körül a Mattel jött ki az első játékkonzolokkal is. Manapság a Mattel forgalmának 80%-át Barbie termékek alkotják.

A MAT részvények árfolyamát a jelenlegi vírus helyzet is csak rövid időre tudta megtörni, meglehetősen gyorsan új erőre kaptak, a vásárlók továbbra is töretlenül kitartanak mellette.

Termék kategóriák