A gyermek akkor igazán gyermek, amikor játszik!


06 30 9 658 459
E-Mail

Szállítási díjak - Postaköltségek - 2020.

BITCOIN (BTC) FIZETÉSI LEHETŐSÉG

Szeretnénk bevezetni a BTC-vel történő fizetési lehetőséget webáruházunkban. Technikai akadályok miatt jelenleg a Bitpay rendszerének integrálása akadályokba ütközik, így egyéni egyeztetés útján tudjuk megoldani. A vásárlásról készpénzes számlát állítunk ki.

Hogy meghozzuk kicsit a kedvet a kriptovaluta költéshez, minden termékünkből ez esetben 10% árengedményt adunk! A személyes átvétel és az akkor történő fizetés is megoldható. 

Keressen minket elérhetőségeinken - info@anyueztveddmeg.hu vagy +3630 9 658 459

Minden 20 ezer Forint feletti értékű vásárlás esetén - függetlenül a fizetés módjától - a szállítás ingyenes!

Bankkártyával történő fizetés esetén a szállítási díj minden esetben 1290 Ft - kivéve a 20 ezer Forint feletti értékű rendelés esetén, amikor szintén 0 Ft!

Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat a Borgun biztonságos fizetési felületén kell megadni. A Borgun Európa egyik legnagyobb online elfogadója, a fizetési felület megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, a kártyaadatai maximális biztonságban vannak, már Magyarországon is több ezer ügyfél használja ugyanezt a megoldást.

A fizetést követően visszirányítjuk a kereskedő oldalára.

 

Előre utalás esetén a szállítási díjak a Postai díjszabástól függően változhatnak az Ön választása szerint:

Az első értesítő után egyeztetünk, hogy Ön melyikkel kéri a rendelt játékot. Amennyiben gyorsan szeretné megkapni, egyből utalhat a 1 390 Ft-os (MPL postacsomag) postaköltséggel!

Előre utalás, átutalás

Postázási mód - súly - gramm

Ft.
Postán maradó ajánlott levélként 500 grammig - Kisebb játékoknál, pl. 1-2 db stresszlabda

830 -

 

MPL házhoz, bankkártyás fizetésnél 1 290 -

MPL postacsomag házhoz

MPL postán maradó csomag

1 390 -

1 290 -

        Foxpost automatába 890 - 1 290 - 1 890-
Foxpost házhoz 1 390 - 1690 - 2390-

Postán maradó küldemény esetén: Amennyiben az Ön településén több posta van, úgy szükségünk lesz annak a postának a címére - számára -, amelyikben szeretné megkapni a küldeményt.

A Foxpost postaköltség a játékok méretétől függ. A legtöbb játékunk belefér a legkisebb, 890 (automatába) vagy 1390 Ft-os (házhoz) - 11 x 36 x 61 Cm (S)) fiókba, de ha több vagy nagyobb terjedelmű játékot rendel, akkor előfordulhat, hogy csak a nagyobb fiókba fér bele.

További szállítási módok egyéni egyeztetés szerint megoldhatóak, de csakis előre utalásos formában. 

Utánvételes szállítás nem megoldható! 

AMENNYIBEN 2 MUNKANAPON BELÜL NEM KAP VISSZAJELZÉST TŐLÜNK A PONTOS POSTAKÖLTSÉGRŐL, érdeklődjön elérhetőségeinken, előfordulhat, hogy elveszett valahol a válaszlevelünk. Freemail, citromail rendszerében ilyen előfordulhat. AMENNYIBEN AZ UTALÁS NEM TÖRTÉNIK MEG 3 munkanapon belül ÉS RENDELÉSE FELŐL NEM IS ÉRDEKLŐDIK, AZ ESETBEN RENDELÉSÉT TÁRGYTALANNAK TEKINTJÜK. ( info@anyueztveddmeg.hu )

Ha Ön a figyelmeztetések ellenére is postaköltség nélkül utalja el a termék/termékek árát, akkor azt nem áll módunkban postázni. Amennyiben így nem kéri a rendelését, a visszautalás kezelési költsége Brutto 400 Ft (CIB), annak levonása után tudjuk visszaküldeni a fennmaradó összeget.

Termék kategóriák

Kártyás fizetési lehetőségek