A gyermek akkor igazán gyermek, amikor játszik!


06 30 9 658 459
E-Mail

Szállítási díjak - Postaköltségek

Ha tabletről nézi az oldalunkat, fordítsa fekvő helyzetbe!

Hogy meghozzuk kicsit a kedvet a kriptovaluta költéshez, minden termékünkből ez esetben 10% árengedményt adunk! A személyes átvétel és az akkor történő fizetés is megoldható. 3BLcxz2eyXfxT1AqDweZA8F8dUDHaqdpHY címre utalhat. Az utalás/küldés előtt/után minden esetben írjon egy e-mailt, hogy tudjuk kitől érkezett az összeg és milyen címről. Ezen a címen csak BTC-t tudunk fogadni. Egyéb crypto wallet igényét jelezheti.

Keressen minket elérhetőségeinken - info@anyueztveddmeg.hu vagy +3630 9 658 459

Minden 20 ezer Forint feletti értékű vásárlás esetén - függetlenül a fizetés módjától - a szállítás ingyenes!

Bankkártyával történő fizetés esetén (2023 március 12-től megszűnik!) a szállítási díj csak 1590 Ft - kivéve a 20 ezer Forint feletti értékű rendelés esetén, amikor szintén 0 Ft!

Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat a Borgun biztonságos fizetési felületén kell megadni. A Borgun Európa egyik legnagyobb online elfogadója, a fizetési felület megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, a kártyaadatai maximális biztonságban vannak, már Magyarországon is több ezer ügyfél használja ugyanezt a megoldást.

A fizetést követően visszirányítjuk a kereskedő oldalára.

 

Előre utalás esetén a szállítási díjak a Postai díjszabástól függően változhatnak az Ön választása szerint:

Az első értesítő után egyeztetünk, hogy Ön melyikkel kéri a rendelt játékot. 

Előre utalás, átutalás

Postázási mód - súly - gramm

Ft.
Postán maradó ajánlott levélként 500 grammig - Kisebb játékoknál, pl. 1-2 db stresszlabda

1 090 -

 

MPL házhoz, bankkártyás fizetésnél

(2023 március 12-től megszűnik!)

1 590 -

MPL postacsomag házhoz - 1 690 Ft

MPL postán maradó csomag - 1 590 Ft

MPL Terjedelmes csomag - 2 890 Ft

A terméknél igyekszünk jelölni, ha a terjedelmes kategóriába tartozik, illetve előfordulhat, hogy nagyobb rendelésnél nem férnek el a játékok a normál csomag méretben. Nagyobb értékű vagy 20 ezer Forintnál nagyobb értékű rendelésnél nem feltétlenül számítjuk fel ezt a kategóriát.

 

        Foxpost automatába - Az összeállított csomag mérete és súlya szerint. 1 190- (XS) - 1 290- (S/M) - 1 790- (L)
Foxpost házhoz 1 890- (XS/S) - 2 490- (M) - 3 690- (L)

Postán maradó küldemény esetén: Amennyiben az Ön településén több posta van, úgy szükségünk lesz annak a postának a címére - számára -, amelyikben szeretné megkapni a küldeményt.

A Foxpost postaköltség a játékok méretétől függ. A legtöbb játékunk belefér a legkisebb, 990 (automatába) vagy 1690 Ft-os (házhoz) - 11 x 36 x 61 Cm (S)) fiókba, de ha több vagy nagyobb terjedelmű játékot rendel, akkor előfordulhat, hogy csak a nagyobb fiókba fér bele.

További szállítási módok egyéni egyeztetés szerint megoldhatóak, de technikai okokból kifolyólag, csakis előre utalásos formában. 

A megrendelt és kifizetett játékok, termékek alapesetben minden héten kétszer, hétfőn és szerdán kerülnek feladásra.

Utánvételes szállítás nem megoldható és nem is tervezzük visszavezetni a számtalan át nem vett csomag miatt! 

AMENNYIBEN 2 MUNKANAPON BELÜL NEM KAP VISSZAJELZÉST TŐLÜNK A PONTOS POSTAKÖLTSÉGRŐL, érdeklődjön elérhetőségeinken, előfordulhat, hogy elveszett valahol a válaszlevelünk.

Freemail, citromail rendszerében ilyen előfordulhat. AMENNYIBEN AZ UTALÁS NEM TÖRTÉNIK MEG 3 munkanapon belül ÉS RENDELÉSE FELŐL NEM IS ÉRDEKLŐDIK, RENDELÉSÉT TÁRGYTALANNAK TEKINTJÜK. ( info@anyueztveddmeg.hu ) Amennyiben később mégis elutalja a termék+postaköltség árát, készlethiány esetén nem tudjuk teljesíteni a rendelését.

Ha postaköltség nélkül utalja el a termék/termékek árát, akkor azt nem áll módunkban postázni. Amennyiben így nem kéri a rendelését, a visszautalás kezelési költsége Brutto 450 Ft, annak levonása után tudjuk visszaküldeni a fennmaradó összeget.

Számlaszámunk: 12600016-10849011-40915401 - MKB Bank

Termék kategóriák