A gyermek akkor igazán gyermek, amikor játszik!


06 30 9 658 459
E-Mail

Kapcsolat - Ügyfélszolgálat

 

A cég neve: Nettfilm Kft.

A cég címe: 1081 Bp. Népszínház utca 23. - Ezen a címen termékek átvétele nem lehetséges. Ilyen ügyben keressen minket elérhetőségeinken!

Személyes átvétel többnyire a Baross utcában vagy a Práter utcában oldható meg (8.kerület), kizárólag előzetes egyeztetés szerint.

A cég elérhetőségei:

Tel.: 06/30-9658-459

Email:

info@anyueztveddmeg.hu

Ezt a telefonszámot minden nap 9 és 19 óra között hívhatja. Amennyiben nem ér el minket, rövid időn belül visszahívjuk vagy kérdését felteheti a lentebb található e-mail címen is. E-mail megkeresésekre hétköznap gyorsabban, hétvégén kevésbé van alkalmunk reagálni, válaszolni. Sürgős kérdés esetén hívható a fent megadott szám szombaton és vasárnap is, amennyiben alkalmas az időpont, tudunk segíteni.

A fizetési folyamat végén, ha 404 hibakóddal tér vissza az áruházba, attól még az Ön fizetése megtörtént, a rendelés rendben van, csak egy esetenként felmerülő és még nem 100%-ban megoldott technikai hiba okozza, ami leginkább nekünk okoz plusz nehézséget, de  egyelőre nincs ráhatásunk. Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken, de ilyen esetén mi is keressük Önt, hogy egyeztessünk. A rendelés során felmerülő problémákról az info@anyueztveddmeg.hu címen várjuk észrevételeiket. Segítségüket előre is köszönjük!

Ha Ön a kiírt figyelmeztetések ellenére is postaköltség nélkül utalja el a termék/termékek árát, akkor azt nem áll módunkban postázni. 

 

Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot, és munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.

Termék kategóriák