A gyermek akkor igazán gyermek, amikor játszik!


06 30 9 658 459
E-Mail

Blog

Árengedmény

Ha szeretne sokat és olcsón vásárolni: Alapesetben 20 ezer forint feletti vásárlás esetén elengedjük a postaköltséget. Amennyiben személyesen veszi át a játékokat, ezután abban az esetben is el tudjuk engedni a postaköltség összegét. Húsvét előtti hangulatunk kinyilvánitásaképpen pedig, ha 30 ezer forint feletti értékben rendel valaki, további 5%-ot faragunk le a 20 ezer forint feletti részből. 

És hogy tovább fokozzuk a vásárlási kedvet, 40 ezer vagy több forint értékű játék rendelése esetén a 30 ezer feletti rész további 5 %-a maradhat Önnél, ami arra a részre már akkor 10%!.

404 hibakód esetén

A fizetési folyamat végén, ha 404 hibakóddal tér vissza az áruházba, attól még az Ön fizetése megtörtént, a rendelés rendben van, csak egy esetenként felmerülő és még nem 100%-ban megoldott technikai hiba okozza, ami leginkább nekünk okoz plusz nehézséget, de  egyelőre nincs ráhatásunk. Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken, de ilyen esetén mi is keressük Önt, hogy egyeztessünk. A rendelés során felmerülő problémákról az info@anyueztveddmeg.hu címen várjuk észrevételeiket. Segítségüket előre is köszönjük!

Üdvözöljük játék webáruházunkban!

Ezen az oldalon, lentebb görgetve, találhat fontos és új információkat, filmeket, ötleteket, ismertetőket játékokról, bankkártyás fizetésről, gyerekekről vagy velük kapcsolatos dolgokról.

Termék kategóriák