A gyermek akkor igazán gyermek, amikor játszik!


06 30 9 658 459
E-Mail

anyueztveddmeg.hu - Nettfilm Játékbolt

Tisztelt Vásárlóink! Bankkártyás fizetés esetén 1 390 Ft postaköltséget számít fel rendszerünk. Előre utalás kiválasztása esetén a lehetséges postaköltséget minden esetben, a rendelés leadása után, külön értesítőben küldjük meg. Ennek főleg akkor van jelentősége, ha nem MPL csomagként szeretné megkapni a játékot, mert az ajánlott postai küldeménynél 0.5 kg-os súlyhatár van, a Foxpost esetében pedig csak egy bizonyos méretig tudjuk biztosítani a postaköltségeinknél feltüntetett árakat. Amennyiben MPL csomagként szeretné megkapni a rendelet játékot, játékokat és nem bankkártyával rendezi a szállítást, úgy minden esetben 1390 Ft lesz a postaköltség.

A bankkártyás fizetési folyamat végén, ha 404 hibakóddal tér vissza az áruházba a fizetési felületről, attól még az Ön fizetése megtörtént, a rendelés rendben van, csak egy esetenként felmerülő és még nem 100%-ban megoldott technikai hiba okozza, ami leginkább nekünk okoz plusz nehézséget, de  egyelőre nincs ráhatásunk. Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken, de ilyen esetén mi is keressük Önt, hogy egyeztessünk. A rendelés során felmerülő problémákról az info@anyueztveddmeg.hu címen várjuk észrevételeiket. Segítségüket előre is köszönjük!

AMENNYIBEN 2 MUNKANAPON BELÜL NEM KAP VISSZAJELZÉST TŐLÜNK A PONTOS POSTAKÖLTSÉGRŐL, érdeklődjön elérhetőségeinken, előfordulhat, hogy elveszett valahol a válaszlevelünk. Freemail, citromail rendszerében ilyen előfordulhat. AMENNYIBEN AZ UTALÁS NEM TÖRTÉNIK MEG 3 munkanapon belül ÉS RENDELÉSE FELŐL NEM IS ÉRDEKLŐDIK, AZ ESETBEN RENDELÉSÉT TÁRGYTALANNAK TEKINTJÜK. ( info@anyueztveddmeg.hu )

Rendelést regisztráció nélkül is lehetséges leadni az oldalunkon, de szerény véleményünk szerint annak csak előnye lehet, ha később elkészíti a regisztrációt is.

 

A JÁTÉKOK POSTÁZÁSA BANKKÁRTYÁS FIZETÉS ESETÉN AZONNAL MEGTÖRTÉNIK, legkésőbb a következő munkanapon.

Előre utalás esetén általában aznap postázunk, de AMINT A 2. LEVELÜNKBEN FELTÜNTETETT VÉGÖSSZEG UTALÁSA SZÁMLÁNKON MEGJELENIK. A bankok amúgy hiába álltak át az azonnali utalás rendszerére, sajnos a valóságban ez kicsit másképpen zajlik. Volt rá példa, hogy csak 1-2 óra múlva jelemik meg az utalás vagy a banki app nem jelzi egyáltalán és csak konkrét belépéskor fedezzük fel, hogy utalt valaki. Ezért is, naponta többször igyekszünk ellenőrizni a beérkezett összegeket. A postázás sebességét természetesen befolyásolhatják technikai körülmények vagy a helytelenül, hiányosan kitöltött rendelési űrlapok. Karácsonyi, húsvéti időszakokban a Posta 1 napos MPL kézbesítése 2-3 napra növekedhet. Ez a többi szolgáltatónál is hasonlóan zajlik, ezt mindenképpen mindenki vegye figyelembe.

 

Bemutatkozó oldal

Játékok kicsiknek, nagyoknak - Fotós, filmes szolgáltatások, események, rendezvények rögzítése.

 

Amennyiben problémája támad a regisztrációval, írjon az info@anyueztveddmeg.hu e-mail címre, rendelését ott is leadhatja.

 

Mostanában induló blogunk témái: játékleírások, játék tesztek, gyermeklélektan, hiszti elkerülési technikákhttps://hisztizona.blog.hu/

 

 2002-ben alakultunk, mint fotós, filmes tevékenységgel foglalkozó vállalkozás. Pár éve, gyermeki ráhatás következtében, elkezdtünk játékokkal is foglalkozni, aminek ez az oldal lett a következménye. Fiatal szakértőink tanácsára és javaslatai alapján válogatjuk össze a kínálatot, de nem vagyunk nagy áruház, készleteink végesek. Ami nem válik be, az hamar lekerül a palettáról, de szívesen látunk el tanácsokkal bárkit, ha tanácstalan gyermekének való játékok ügyében. 

 Igény szerint be tudunk szerezni nagyobb tételben is játékokat, amely esetben természetesen egyéni megállapodás alapján kalkulálunk árakat. Ez főleg akkor lehet fontos, ha egy egész óvodai csoportot vagy iskolai osztályt kell farsang vagy valamilyen ünnep alkalmából ajándékokkal meglepni.

 Ha az oldalon nem találják a kívánt játékot, nyugodtan telefonáljanak vagy írjanak és megírjuk, hogy mikorra és milyen kondíciókkal tudjuk beszerzni. Sok éves tapasztalataink alapján jó ötletekkel is tudunk szolgálni, hogy mik azok a dolgok, amelyek olcsón beszerezhetőek, de a gyerkőcök mégis szeretik. 

 Mindezek mellett pedig profi szinten tudjuk vállalni gyerekek, óvodai, iskolai rendezvények, születésnapok fotózását. Ezt azért is merjük ajánlani, mert ez esetben jóval alacsonyabb áron is meg tudunk válni játékainktól.

 A játékokat folyamatosan töltjük fel. Ha valamire azt írja ki az oldal, hogy nincs, az csak azt jelenti, hogy aznap nincs, de akár másnapra beszerezhető. Akinek kedve van, személyesen is válogathat, ha tudunk előtte időpontot egyeztetni. Személyes átvétel természetesen ugyanígy lehetséges.

 Köszönjük a figyelmet és kellemes böngészést kívánunk az oldalon.

 

Írhat nekünk az info@anyueztveddmeg.hu címre vagy hívhat telefonon a 30/9.658.459 számon, munkanapokon 10-18 óráig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Termék kategóriák