A gyermek akkor igazán gyermek, amikor játszik!


06 30 9 658 459
E-Mail

anyueztveddmeg.hu - Nettfilm Játékbolt

Tisztelt Vásárlóink! Bankkártyás fizetés esetén 990 Ft postaköltséget számít fel rendszerünk. Előre utalás kiválasztása esetén a lehetséges postaköltséget minden esetben, a rendelés leadása után, külön értesítőben küldjük meg. 

AMENNYIBEN 2 MUNKANAPON BELÜL NEM KAP VISSZAJELZÉST TŐLÜNK A PONTOS POSTAKÖLTSÉGRŐL, érdeklődjön elérhetőségeinken, előfordulhat, hogy elveszett valahol a válaszlevelünk. Freemail, citromail rendszerében ilyen előfordulhat. AMENNYIBEN AZ UTALÁS NEM TÖRTÉNIK MEG 3 munkanapon belül ÉS RENDELÉSE FELŐL NEM IS ÉRDEKLŐDIK, AZ ESETBEN RENDELÉSÉT TÁRGYTALANNAK TEKINTJÜK. ( info@anyueztveddmeg.hu )

 

A JÁTÉKOK POSTÁZÁSA BANKKÁRTYÁS FIZETÉS ESETÉN AZONNAL MEGTÖRTÉNIK, legkésőbb a következő munkanapon.

Előre utalás esetén általában aznap, de legésőbb 1-2 MUNKANAPON BELÜL, AMINT A 2. LEVELÜNKBEN FELTÜNTETETT VÉGÖSSZEG UTALÁSA SZÁMLÁNKON MEGJELENIK.

 

Bemutatkozó oldal

Játékok kicsiknek, nagyoknak - Fotós, filmes szolgáltatások, események, rendezvények rögzítése.

 

Amennyiben problémája támad a regisztrációval, írjon az info@anyueztveddmeg.hu e-mail címre, rendelését ott is leadhatja.

 

Mostanában induló blogunk témái: játékleírások, játék tesztek, gyermeklélektan, hiszti elkerülési technikákhttps://hisztizona.blog.hu/

 

 2002-ben alakultunk, mint fotós, filmes tevékenységgel foglalkozó vállalkozás. Pár éve, gyermeki ráhatás következtében, elkezdtünk játékokkal is foglalkozni, aminek ez az oldal lett a következménye. Fiatal szakértőink tanácsára és javaslatai alapján válogatjuk össze a kínálatot, de nem vagyunk nagy áruház, készleteink végesek. Ami nem válik be, az hamar lekerül a palettáról, de szívesen látunk el tanácsokkal bárkit, ha tanácstalan gyermekének való játékok ügyében. 

 Igény szerint be tudunk szerezni nagyobb tételben is játékokat, amely esetben természetesen egyéni megállapodás alapján kalkulálunk árakat. Ez főleg akkor lehet fontos, ha egy egész óvodai csoportot vagy iskolai osztályt kell farsang vagy valamilyen ünnep alkalmából ajándékokkal meglepni.

 Ha az oldalon nem találják a kívánt játékot, nyugodtan telefonáljanak vagy írjanak és megírjuk, hogy mikorra és milyen kondíciókkal tudjuk beszerzni. Sok éves tapasztalataink alapján jó ötletekkel is tudunk szolgálni, hogy mik azok a dolgok, amelyek olcsón beszerezhetőek, de a gyerkőcök mégis szeretik. 

 Mindezek mellett pedig profi szinten tudjuk vállalni gyerekek, óvodai, iskolai rendezvények, születésnapok fotózását. Ezt azért is merjük ajánlani, mert ez esetben jóval alacsonyabb áron is meg tudunk válni játékainktól.

 A játékokat folyamatosan töltjük fel. Ha valamire azt írja ki az oldal, hogy nincs, az csak azt jelenti, hogy aznap nincs, de akár másnapra beszerezhető. Akinek kedve van, személyesen is válogathat, ha tudunk előtte időpontot egyeztetni. Személyes átvétel természetesen ugyanígy lehetséges.

 Köszönjük a figyelmet és kellemes böngészést kívánunk az oldalon.

 

Írhat nekünk az info@anyueztveddmeg.hu címre vagy hívhat telefonon a 30/9.658.459 számon, munkanapokon 10-18 óráig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Termék kategóriák

Kártyás fizetési lehetőségek